Jeg vil våge at påstå at 97% af danske læger ikke ved en bjælde om, hvad helbred rent faktisk er..

5 COMMENTS

 1. Super herlig video! Jeg bliver så glad 🙂
  Min akupunktør siger gang på gang, at netop naturlig og frisk kost er vejen til en sund krop, ikke moderne medicin. Akupunkturens og cannabisoliens effekt er gang på gang blevet fejet af bordet af de terapeuter, jeg har gået hos. Men jeg føler, at det virker, så jeg bliver ved.
  Tak, Dennis <3

 2. Hej. Mange tak for dit synspunkt om du opfatter som helbred. Jeg er selv lægestuderende, og faldt tilfældigt over din video.
  Alle har hver deres egen forståelse for, hvad helbred, sundhed og sygdom omfatter og hvad det betyder for den enkelte. Man er trods alt selv den bedste ekspert på sin egen situation. Jeg vil dog opponere imod nogle af dine udtalelser om lægestanden. Den vestlige medicin som udviklet gennem årtusinder har sit hovedfokus i behandling af sygdom netop ved at tage fat i de sygdomsfremkaldende mekanismer – ikke symptombehandling. Lægevidenskaben søger gennem forebyggelse og behandling af sygdom at søge sundheden og helbredet. Det er blot i de tilfælde, at den bagvedliggende sygdomsprocess ikke kan behandles, at der tys til symptomatisk behandling. Utrolig mange af de lægemidler, der anvendes, er netop baseret på molekyler fundet i naturen, som løbende er tilpasset for den bedste virkning. Penicillin hører vel til blandt de bedste eksempler set efter hvor mange for tidlige dødsfald, det har forhindret.
  Jeg bruger netop som lægestuderende (og færdiguddannede læger ligeså) mange kræfter på at forstå kroppen; hvordan den fungerer, og hvilke krav den stiller. Hertil kommer det at være dybt kritisk over for hvad, der tilbydes patienter. Dette tager altid udgangspunkt i, hvad der er bedst for patienten og hvad vi ved, der er gavnligt. Som vores offentlige sundhedssystem er indrettet i Danmark er der ingen, der har økonomisk interesse i at udskrive bestemt medicin. Givetvis er mange læger involveret i forskningsprojekter og modtager økonomisk kompensation herfor – men denne forskning eksisterer udelukkende for at kunne tilbyde patienter det bedst mulige. Din påstand om, at lærebøger er skrevet af medicinalindustrien og derfor er mindre anvendelig er desværre faktuel forkert; meget af den forskning, lærebøger tager udgangspunkt i er givetvis foretaget i industrien, men en tilsvarende meget stor del udføres af dygtige mennesker på universiteter omkring i verden.
  I søgen efter det gode helbred er der mange synspunkter, og den daglige adfærd er helt sikkert af meget stor betydning herfor. Men jeg mener, at lægestanden gennem historien over for menneskeheden har bevist sin rolle som relevant formidler af, hvad der er gavnlig og skadeligt.

 3. Kan se da du viser solen og himlen på din video, at der er et fly spor, ved ikke om du har hørt om geoengineering, som bestemt også har noget med helbred at gøre, ren solskin har vi ikke mere, der er altid noget på himlen og der er mange fakta og beviser for at flyene manipulere vores vejr, da der er store penge og styring i det. Det er giftig og farligt. Kunne du være sød at tage dette emne op ? ( Søgeord: geoengineering, chemtrails, vejrmanipulation og klima ) det ville glæde mig. Ikke så meget om det er konspirationer eller ej, men mere gå ud fra at det vi kan se med vores øjne, at fly striberne folder sig ud og skaber menneskeskabte skyer, at det er farligt og at det sætter jordens naturlige cyklus ud af balance, det skaber ekstreme klima forandringer. Den sol du viser er ikke klar, og der er helt støvet og mælkehvid som det hver dag er,,hvor er den dybe blå himmel blevet af…Tak for mange gode videoer og jeg deler holdninger med dig det meste af vejen. Tak.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here