Artikel:
Filetering af fisk har ry for at være svært. Ser man det demonstreret af en prof så virker det nemt, men når man så prøver deres metode selv, så ender det som regel med noget være rod hvor man får slagtet sin fisk i stedet for fileteret. Det her er en metode som er særlig god til hjemmekokken der ikke fileterer fisk ret ofte. Den tager lidt længere tid men er meget nemmere fordi man hele tiden kan se hvad man laver.

20 COMMENTS

  1. Hvis det er en "ikke frisk" fisk som den i videoen, så skal fedtet fra, og det samme gælder hvis fisken er fanget i ferskvand. Det eneste tidspunkt hvor fedtet smager fint, er når fisken er fanget i saltvand, også skal den spises samme dag eller tæt på den dag den er fanget, ellers ender fedtet med at blive blæver agtigt.

  2. Det er en smagssag om man fjerne det eller ej. jeg gør det mest fordi det sidder på et så tyndt stykke at det er svært at stege så det bliver færdigt samtidig som det tykke stykke kød. Det er ikke noget problem at lade det sidde.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here