Opskrift:
Puha … nødder er dyre. Men dette brød er alligevel, på kort tid, blevet en af mine favorit opskrifter. Et brød der er lavet af nødder, kerner, frø, æg og olie. Alle kan lide det. Det er specielt godt til ost, charcuterie, postejer osv. Men det er også godt med “almindeligt” pålæg. Eller som en snack hvis man skærer det i tynde skiver og rister det på en pande med lidt smør.

35 COMMENTS

  1. Hvor ser det bare lækkert ud, tak for det ;-)))) Ps du mangler bare at fortælle hvor længe den skal have i ovnen og hvor mange grader det er et stort minus !!!!

  2. there is no such thing as "Paleo bread". Just because the paleo gurus originally wrote that you can use almond and coconut flour to lightly bread some recipes that needs it, doesn't mean that you should be cooking whole breads and desserts with nut flours. Nuts oxidize when they're baked, and they're unhealthy in the quantities needed to make a bread or a pizza (high in o-6 and other anti-nutrients). I'd say, avoid, and only use it once or twice a year on your birthday or Christmas.

  3. Er der ikke noget med at olieholdige frø og nødder bliver hurtigt harske når man hakker dem? Det ser ellers vildt lækkert ud. Det skal jeg snart prøve at lave.

  4. Stenalderen endte ca. 2000 år før år 0. Man har lavet brød de sidste 10.000 år. Så der har været en 6.000 års periode hvor stenalder folket har lavet brød.

    Bortset fra det, så er det ikke det som det handler om. Brødet er velegnet hvis man følger en såkaldt stenalder/paleo kost med lidt kulhydrat og meget fedt. Derfor navnet.

  5. Brødet er lidt på den tørre side, så jeg har overvejet at prøve iblødlægning. Skal nok skrive en note når jeg kommer der til.

    Du kan altid prøve at få det til at hænge sammen med en eller anden form for stivelse og vand. Grahamsmel, maizena, hvedemel, kikærtemel. Jeg har ingen idé om mængden.

  6. Meget interessant at se dig "blende" ingredienserne. Havde det selv i tankerne efter jeg lavede standardopskriften første gang og var MEGET skuffet over udfaldet.

    Velkommen tilbage!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here