Tak fordi du så med 🙂

Opskrift:
Vaniljecreme
4 blade husblas
2 vaniljestænger
8 dl sødmælk
4 æg
2 æggeblommer
8 spsk sukker
8 spsk hvedemel
½ liter piskefløde

Mandelmakron
2 æggehvider
250 g mandler
6 spsk sukker

Kagebunde
8 æg
250 g sukker (ca. 3 dl)
170 g hvedemel (ca. 3 dl)
150 g kartoffelmel (ca. 2 dl)
2 tsk bagepulver
20 g smeltet smør

Hindbærsyltetøj
200 g hindbær
170 g sukker (ca. 2 dl)

Glasur
150 g flormelis (ca. 3 dl)
1½ spsk kakao
2½ spsk vand
500 g ren, rå marcipan

Pynt
200 g friske hindbær
knust frysetørret hindbær
250 ml piskefløde

Mandelmakron: 150 grader i 20 min.
Kagebunde: 175 grader i 30 min.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here