Dagen efter en god fest, med en god steg kan der af resterne laves en fantastisk dagen-derpå-sandwich.

Kødskiver fra en steg (f.eks. fra en oksefilet eller culotte)
Daggammelt brød
Andefedt
1 chili
1 æg
rødvinseddike
Salt og peber
Rød pesto
Kapers
Mayonnaise
Groft salt
Soltørrede tomater
Dijon
Rødløg

Hæld andefedtet på en varm pande. Læg en skive brød på panden, krydr med salt og peber. Flæk en chili og læg stykkerne på panden ved siden af brødet. Imens brød og chili simrer på panden, tag så en skefuld rød peberfrugtpesto og smør det ud på midten af en tallerken. Slå nu et æg ud på panden ved siden af brødet og lav et spejlæg. Krydr det med salt og peber og hæld også lidt rødvinseddike over spejlægget. Skær nogle skiver tomat og læg dem på ovenpå tallerkenen der er smurt med rød pesto. Og drys kapers over. Læg nu det ristet brød på tomaterne. Anret kødskiverne på brødet. Læg en klat mayonnaise, Dijon og nogle soltørret tomater på kødet. Læg så chili og spejlæg ovenpå. Lynsteg lidt rødløg og hæld det så over spejlægget. Voila – verdens bedste tømmermandssandwich.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here