Se med og find ud af, hvordan du kan lave en grøntsags-Picasso: en nem salat af savoykål, violet grønkål, Havtorn saft, spidskommen og
sennep stegt i økologisk persillesmør, som smager helt fantastisk.

Subscribe på kanalen og vær opdateret på kommende opskrifter:

Opskrift

Ingredienser:
Savoykål
Violet grønkål
Grønkål
2 dl havtorn appelsin saft
100 gram smør
Frisk hakket persille
Frisk peber-salt
1 dl syrnet creme fra Thise- 0,2 % Retro

Sådan gør du:
Kom smørret i en gryde, tilsæt kål i passende størrelse.

Kålen svinges og krydres i smørret. Tilsæt herefter saft, og lad det simre i 5-7 minutter.

Anrettes i en dyb tallerken, med retro creme på toppen.

Salaten kan spises som den er, eller som tilbehør til eksempelvis frikadeller.

Velbekomme!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here