VI LAVEDE DOBBELT POTION!!

Opskrift:

½ polynesisk vaniljestang
180 g sukker
200 g smør, saltet og tempereret
1 æg
75 g mandler, blendet til
fi nt mel
250 g hvedemel

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Instagram:
Twitter:
Kamera: Nikon D5200
Redigerings program: iMovie
– Anna

4 COMMENTS

  1. Hej Anna.
    Mit navn er Julie, og jeg er praktikant hos Arla Danmark, i den digitale Marketing afde-ling. I forbindelse med min praktik, skal jeg lave en opgave, hvor jeg har besluttet mig for at teste, om Arla.dk kan anvende Youtube-videoer i højere grad på deres site. I den for-bindelse vil jeg meget gerne bruge din video til en test-side på Arla.dk. Din video vil blive vist under siden ”Arla Food Tube” (https://www.arla.dk/om-arla/arla-food-tube/), som er en midlertidig test side. Jeg har ikke brug for yderligere fra dig, blot din accept, og så vil din video blive vist til alle der besøger Arla.dk. Jeg håber meget på, at du vil hjælpe mig.
    På forhånd tak!

    Mange hilsner
    Julie Jakobsen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here