HALLO SMUKKE MENNESKER! 💁🏽 ÅBEN DENNE BOKS FOR INFORMATION OM VIDEOEN, EVT. LINKS, MIG, MUSIKKEN, MIN BLOG & SELL-OUT SHOP, KAMERAUDSTYR, SOCIALE MEDIER, KONTAKT MM. ELLERS MÅ I HAVE EN DEJLIG DAG OG TAK FOR I SÅ MED! 🌹

PROGRAMOVERSIGT:
3:17 – HVAD FOREGÅR DER I MEJERIINDUSTRIEN?
8:54 – MEDIERNES PÅVIRKNING.
13:58 – ER MEJERIPRODUKTER SUNDT FOR DIG OG DIT HELBRED?

► BLOGINDLÆG:

HEJ VENNER!
Denne uge bliver en fabelagtig uge, da jeg fra i dag af vil lave 7 afsnit af debathjørnet til på lørdag! Altså en DEBARHJØRNET SPECIAL! På søndag er det jo den 1. advent og der har jeg planlagt lidt godter til jer! Nu er debathjørnet en af de videoer der tager længst tid at redigere, så bær over med mig, hvis mine uploades først kommer sent om aftenen!
Om 8 dage får jeg forhåbentlig det sidste afsnit af debathjørnet tilbage, som er Musical.ly part 4!
I dag er emnet: Mejeriindustrien!
Der er så mange af jer der spørger hvorfor jeg har valgt kun at spise plantebaseret. Der er mange aspekter i det, men det der virkelig har fået mig til at sige: NEJ TAK, DET RØR JEG ALDRIG IGEN! Er det faktum er at det overhoved ikke er sundt på nogen måde at indtage hverken mejeriprodukter eller kød for den sags skyld. Hormoner fra andre dyr ændre din DNA og giver sig en masse sygedomme… Jeg føler mig løjet overfor af medierne og af lægerne. LÆS RESTEN AF BLOGINDLÆGGET HER:

► MIN BLOG & SELL-OUT SHOP:

HVER GANG JEG UPLODER EN VIDEO, SKRIVER JEG ALTID ET BLOGINDLÆG, HVOR I KAN FÅ MERE INFORMATION OM EMNET I VIDEOEN. HER INDGÅR ALLE DE LINKS OG BESKRIVELSER AF PRODUKTER, TØJ MM. SOM INDGÅR I EN VIDEO.

► MUSIK:

Park Bench – iMovie/Final Cut Pro

*ALLE SANGE I MINE VIDEOER KAN FINDES PÅ MIN SOUNDCLOUD:
ALLE SANGE I MIN SERIE: ‘MÅNEDENS FAVORITTER’, KAN FINDES PÅ SPOTIFY: @juliakobiaholm, UNDER PLAYLISTEN “FAVORITTER”.

► KONTAKT:

ER DU FRA ET FIRMA ELLER ER DU PÅ EN ELLER ANDEN MÅDE INTERESSERET I AT INDGÅ I ET SAMARBEJDE MED MIG, ELLER VIL DU GERNE SENDE ET DILEMMA IND TIL MIN SERIE ‘DEN UPERFEKTE BREVKASSE’, SÅ KONTAKT MIG PÅ MIN MAIL: juliakobia@gmail.com

► KAMERA & REDIGERING:

KAMERA: CANON EOS 600D
LINSE: TAMRON AF 18-200MM F/3.5-6.3 (IF) MACRO
MIKROFON: RØDE VIDEOMIC
TRIPOD: VELBON EX-530
REDIGERINGSPROGAM: FINAL CUT PRO

► HVEM ER JEG & SPØRGSMÅL JEG FÅR TIT:

NAVN: JULIA KOBIA HOLM
ALDER: 21 ÅR
NATIONALITET: JEG ER DELVIST HALVT FRA DANMARK & KENYA – SÅ JEG ER MULAT 🇩🇰🇰🇪
ER JEG FØDT I DANMARK: JA!
HØJDE: 1,73 CM
BOPÆL: NORDSJÆLLAND
FØDSELSDAG: 13/04-1995
HVORNÅR BEGYNDTE JEG AT SE YOUTUBE: SOMMEREN 2008
FØRSTE UPLOAD: 6/10-2015 (GAMLE KANAL)

LÆS MERE OM MIG PÅ MIN BLOG HER:

► SOCIALE MEDIER:

FACEBOOKSIDE: @juliakobia
INSTAGRAM: @juliakobia
SNAPCHAT: @juliakobiaholm
SOUNDCLOUD: @juliakobia
SPOTIFY: @juliakobiaholm
PINTEREST: @juliakobia
TWITTER: @juliakobia

► SUBSCRIBE TIL MINE YOUTUBE KANALER HER:

JUSTICE JULIA (ENGELSK):
JULIA KOBIA (DANSK):

ELLERS MÅ I HAVE EN FANTASTISK DAG! MANGE KNUS FRA JULIA! 🌹

xx

25 COMMENTS

 1. Vil du ikke linke til den video du viste i starten? Jeg er selv blevet veganer for 2 dage siden. Det er virkelig en forfærdelig industri og jeg skal fandme ikke støtte den længere. Jeg får helt dårlig samvittighed over at have spist kød og drukket mælk og æg, men jeg vidste ikke bedre. Derfor er jeg glad for at du laver denne video, så budskabet kan komme ud til flere!! Keep up the good work girl <3

 2. Stor respekt for denne video, mega fedt du tar det op. Men jeg har haft om det i skolen og i Danmark er der strammere regler end i USA. Mange af de videoer du viser er fra USA men serfølig er det også slemt i Danmark det er bare skeler i USA. Men mega fedt du viser os hvordan det hegner sammen ❤️❤️stor respekt

 3. Sorry to say men Julia du aner jo intet om hvad du snakker om. jeg er igang med at udanne mig som landmand og IKKE dyre mishandler! har du nogen sinde været ude på en gård og se hvordan det hele virkelig fungere? undskyld det sure opstød men blev virkelig sur over at du laver sådan en video og udstiller landbruget. og for resten så står man ikke op kl lort om morgenen hvis man er lige glad med de dejlige dyr!

 4. Hej Julia

  Jeg er meget meget skuffet, alt i den video gælder jo ik for Danmark. Tænk over at der er forskellige regler, alt det du viser er ik gjordt på den måde, jeg er bor på en gård der sælger mælk, 1. Vi slå ALDRIG køerne 2. På den måde du afliver dem på forgår ikke på den måde i Danmark! Hvis jeg så den her video og ikke vidste en skid om køer og mælke industrien, ville jeg også tro på dig! Og på det hun siger i videoen, jeg synes det er fuldkommen uforskammet. Alt det der sker på videoen er ligesom ik tilladt i Danmark omg altså, der er noget der hedder dyrevelfærd. Vi behandler dyrene okay og Kalven kommer væk efter en dag, hvor den får råmælk, hvis du ved hvad det er.. det er mælk fra moren den får indtil den er klar til at få normalt mælk, de får mælk hver dag sammen med korn, sammen med vand som det også ville få i naturen.

  Moren får ik betændelse medmindre man ikke malker dem, så ja slå tingene lidt bedere op. Jeg er virkelig rystet jeg har køer og ja 300 af dem og ved du hvad det forgår sku ik på den måde!

  Jeg er en stor fan men må dog indrømme overvejer at stoppe med at abonnerer på din kanal, får det du siger her er ikke rigtigt

 5. Hej Julia!
  Er kæmpe fan af dig, synes du er en herlig person.
  Men vil lige rette dig, i en ting du nævnte.. Kalve får altså rigtig råmælk fra komor før og efter den bliver fjernet fra komor. 🙂

 6. Jeg synes det kunne være interessante at se/høre noget om den danske mælkeindustri, og danske køers forhold. Jeg tænker at der godt kunne være (stor) forskel på amerikansk industri og dansk. Synes ihvertfald ikke at det er den hele sandhed når du kun viser udlandske kilder. Jeg synes måske også det er en vild påstand du kommer med "det er derfor alle får kræft", der burde du ihvertfald have lidt mere troværdige kilder der kunne understøtte den påstand.

 7. din idiot! du siger kraftedme ikke at Arla som er dansk, har en reklame om hvor sundt det er at drikke mælk. Og så begynder du på en f*cking Amerikans undersøgelse om at der er 180.000 "bumse celler" i mælk, ja det er der men kun i USA! jeg har arbejdet på næsten alle mejerier i Danmark og jeg har aldrig oplevet vold imod køer! og forresten så brug næste gang en Dansk! video om mishandling af køer når du taler om at vi ikke skal drikke mælk fra Danmark!!! så hold dit amerikans pis væk fra os danskere!

 8. hej Julia.Du er en mega fantastisk youtuber og jeg elsker din serie debathjørnet, netop fordi at du deler af dine meninger.men jeg syntes at det er meget voldsomt, og så der det jo ikke alle dyr som bliver behandlet så dårligt, som dem du viser i den her video.:) 🙂

 9. synes det er et spændene emne du tager op og jeg synes det er fedt at du støtter det. da jeg heller ikke selv til dagligt drikker mælk (kun i en speciel te jeg nogle gange drikker)<3 PS elsker dine videoer

 10. Kæft jeg elsker dig Julia, for at have lavet denne video. Du har virkelig givet mig en øjenåbner ang. mejeriindustrien!
  Har været vegetar i 4-5 måneder nu, og det er det bedste jeg har gjort! Har egentlig ikke tænkt på at / vidst at køerne bliver slaget, når de ikke kan producerer mere mælk! Og ja, mejeriindustrien er lige så slem som kødindustrien!
  Takket din video tager jeg skridtet længere og lader være med at spise/drikke mejeriprodukter!
  (og som du selv kom ind på) Er vi jo blevet hjernevasket siden vi var helt små med, at det er sundt og okay, at drikke mælk!
  Man ser jo heller ikke en ko, drikke menneskemælk!
  Hvis man så på mejeriindustrien omvendt, og kendte til sandheden bag det, håber og tror jeg, at flere vil vælge det fra.
  <3 <3 <3 <3

 11. Hej Julia nu ved jeg jo ikke om du overhovedet kan lide det men jeg så at de har fået plante remuade i rema 1000 ligesom man også kan få plante mayo fra naturli.. Knus Mie<3

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here