Jeg har helbredt mig selv naturligt fra en lang liste af sygdomme og skavanker (Nb. jeg har stadig lidt eksem), og i denne video giver jeg en introduktion til den kost jeg spiser og har spist siden sommeren 2009. Den hedder 80/10/10 og er en vegansk rawfoodretning med højt kalorieindhold og lavt fedtindhold, og ligner meget den kost chimpanserne spiser. Hør bl.a. om hvordan jeg køber ind og hvorfor jeg synes det er den letteste måde at leve på. Hvis du vil vide mere om hvordan jeg spiser, så hent den gratis ‘Kom i gang guide’ på

1 COMMENT

  1. Fantastisk at finde en dansker, der lever efter 80/10/10-livsstilen – og hvilken fantastisk video! Jeg har tit tænkt over, om vi danskere, vitamin-absorberings-mæssigt, får "ligeså meget ud af" at spise eksotiske frugter, som Kristina, Freelee, Evan, Kat Green og alle de andre gør. Set i forhold til at deres forfædre har levet af frugt og grønt og vores ikke har. I Danmark er trenden jo, at vi skal leve som vi levede "i stenalderen" – og da havde vi vel ikke andet end rodfrugter og et par æbler i DK? Men at se, at du har helbredt dig selv og stortrives på en rå kost baseret på frugt og grønt, har fået mig til at genoverveje den tanke! Måske er vi ligeså velegnede til at leve af frugt og grønt – og får ligeså meget ud af det, som alle andre på jorden. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here