Halløjsi! 🙂 Mit navn er Kyers. Jeg har lige startet projektet ‘RenSolskin’. -Og inden jeg kommer for godt igang, vil jeg lige præsentere mig selv og komme lidt ind på, hvad ideen bag RenSolskin er. I korte træk skal RenSolskin være en platform for især fysisk-, men også mental og spirituelt helbred, gennem en (for mange folk) alternativ tilgang til tingene 😉

16 COMMENTS

 1. Kære 
  Virkelig fedt at støde på dette! Jeg kunne tænke mig at lade nogle elever lytte til dig, i forbindelse med noget arbejde med tristhed og komme af med tristhed. Er det ok?
  Jeg bliver simpelthen glad af at lytte til dig.

 2. Hej Kyers
  Halløjsi……. smiler. Det har været fantastisk at møde dig, du får noget så svært, som selvudvikling / bevidsthedsudvidelse og erkendelse til at blive så let forstålig og brugbart. Tak for det Kyers !

 3. Kære Denis
  Wow – tak fordi du er til og fordi du del dine oplevelser med os andre.  Jeg har de sidste to år været i gang med bevidstheds udvikling og støt på: Eckhart Tolle, Elisabeth Schneider, Shakti Gwain, Kirsti Flood og andre.  Så kommer du og siger det hele, på en så fantastisk god måde, at jeg for første gang kan accepterer  mig som mig.  Du har rørt mig dybt i mit hjerte og din humor er så fantastisk.  Tak for dig.  Det var min niece, Anita, som fandt dig og ja  – ærlighede over for sig selv er jo dommedag – en dag hvor evigheden starter.

 4. TAK Mayapaja 🙂 Jeg selv tror på, at det vigtigste for de fleste folk her i vesten i første omgang er detox.. da vi også får meget mere ud af maden, når vi har organer det fungerer optimalt. Selvfølgelig er kost også rigtig vigtig.. hvis vi snakker fysisk? Ellers accept og kærlighed 🙂

 5. Fed video! Og du ER en inspirerende personlighed! Bliv endelig ved med dit nørderi! Noget du også kan youtube om, når du siger du nørder meget indenfor dit emne… Hvad er de VIGTIGSTE ting at gøre/stoppe med/begynde på for at give kroppen mere af det den har brug for? Måske gode råd til som det før er skrevet børnefamilier, eller mennesker der ikke lige nu vil gå hele rawfood-vejen (mig) 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here