En overordnet film om, hvorfor jeg mener, at juicing er en af de bedste opfindelser i nyere tid 🙂 Og hvordan friskpresset juice kan regenerere dit helbred, udseende og livsglæde 🙂

3 COMMENTS

  1. Hej Dennis, hvilken juicer anbefaler du for størst næringsmæssigt udbytte? Er det nødvendigt at købe en dyr slowjuicer? og hvordan sikrer jeg mig at der hverken er sprøjtegifter eller tis på de planter jeg selv plukker ude i naturen? fx. brændenælder?

  2. Hejsa 🙂 Ja, brændenælder indeholder ikke særlig meget saft.. og mindre og mindre des senere vi er på året..og selvfølgelig mindre når det meget tørt. Til gengæld er saften der kommer ud MEGET koncentreret og er typisk helt mørkegrøn/sort.
    Når jeg juicer brændenælder, juicer jeg altid minimum en lille bærepose brændenælder og juicer det altid 2 gange (2.gang sammen med de øvrige ingredienser i juicen)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here