I biograferne 12. September 2013

Før der var Amityville, var der Harrisville. Baseret på en sand historie, fortæller Nattens Dæmoner den gruopvækkende historie om hvordan de verdenskendte paranormale efterforskere Ed og Lorraine Warren blev tilkaldt for at hjælpe en familie på landet, som blev terroriseret af en mørk tilstedeværelse på deres øde gård.
Tvunget til at konfrontere en kraftfuld dæmonisk kraft, er parret sig pludselig fanget i det mest skræmmende tilfælde de har oplevet i deres liv.

45 COMMENTS

  1. Jeg synes den blev virkelig urealistisk til sidst, og bare fordi der står, at det er sket i virkeligheden, skal I altså ikke tro på det hele. De smører virkelig tykt på, omkring hvad der er sket og at det er sket i virkeligheden osv., det er et typisk filmkneb for at folk skal få lyst til at se den 🙂

  2. det er en vold fed film mega god historie man kan forholde sig til og ikke alt for meget drama.. man får alt handling med. og alle dens små details. du får et stort fem tal fra mig !

  3. Ej okay… sket i virkeligheden er måske lige naivt nok. Men den er baseret på en rigtig historie. hvilket vil sige i store træk at det er sandt. men alle de små ting er bare ren hollywood.

  4. Fed horror film.
    Instrukrøren, James Wan (Saw, Insidious) formår på kreativ vis, at både skræmme puplikum og stykke en god historie sammen!
    Den er et must see for alle der kan lide et godt gys!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here